Gå til forsiden

Rudholm - Økologisk landbrug

Medarbejdere

Uden medarbejdere ville det ikke være sjovt at drive landbruget her, både fordi de skal udføre noget af dagens arbejde, og fordi det er godt at se mennesker trives og udvikles.

Lige nu er der 4 ansatte og forhåbentlig flere undervejs. Det lyder nok af meget på sådan en gård, men det er fordi kun én ansat er på fuldtid, og resten er løsarbejdere.

Jeg kan lide konceptet med folk, der er her i kort tid, udfører et stykke arbejde og tager hjem igen. På den måde når de sjældent at køre sur i det og ser med andre øjne på vores hverdag.

Helge

Helge er driftsleder af uddannelse og har arbejdet med køer i 10 år og med børn i 10 år. Han arbejder fuld tid i stalden og står for malkning, repro­duk­tion og fodring i samråd med mig. Helge går op i det med køerne og har nogle evner som jeg ikke har, og det håber jeg vi kan udvikle til at blive rigtig godt for gårdens firbenede damer.
Helge arbejder hver 2. weekend, og i den weekend han ikke arbejder, er han sammen med sine 3 meget velopdragne piger.
Helge spiller guitar og synger, har jeg hørt. Han er fra 62, startede i marts måned 2009 og bor her på gården i den anden ende af det gamle stuehus.

Helge

Rasmus

Rasmus arbejder her ca. 2 dage om ugen, da han samtidig går i skole og driver et kviehotel sammen med sin far. Rasmus har været her siden sommeren 2005 og har ansvar for gårdens hegn, som holder dyrene inde, og han er nu også begyndt at malke. Han laver også alt forefaldende arbejde. Han er fra 92, bor i Astrup og er efter sigende single ):0

Rasmus

Insook

Insook arbejder her ca. 2 gange om ugen. Hun beskæftiger sig kun med malkning på akkord. Så hun kommer og udfører jobbet, og desuden kommer hun med en masse gode forslag til, hvordan man skal drive landbrug, hvilket er udmærket. Hun har været her siden sommeren 2006 og er skolelærerinde i sin fritid. Hun er fra 74 og bor i Grimstrup.

Insook

Rune

Rune er min bror og har været ansat siden foråret 2008. Han arbejder i marken og løser elektriske opgaver på gården, da han er uddannet svagstrømsingeniør. Han arbejder på halvtid og er her på ubestemte dage. Han er fra 76 og bor i nærheden af gården.

Rune
Esben og Chao Møller Xu, Rudholmvej 20, 6818 Årre, tlf./fax 75 19 51 23, mobil 20 49 36 81, e-mail